14 feb 2011

Carta de compromís educatiu

Benvolgudes famílies:
Durant aquest curs estem elaborant la carta de compromís educatiu.
Aquest document formalitza la coresponsabilitat entre el centre educatiu i les famílies per dur a terme una acció coherent i coordinada en el desenvolupament personal, acadèmic i social de cada alumne.
Podeu consultar el model del Departament d'Educació al següent link: http://www.gencat.cat/educacio/lleieducacio/carta_compromis.pdf, i a partir d'aquí, fer els vostres suggeriments. Conjuntament amb les aportacions dels mestres de l’escola, elaborarem el model definitiu pel nostre centre, que haurà de ser aprovat al Consell Escolar.

Agraïm la vostra col·laboració.

4 comentarios:

  1. No puc obrir l'arxiu pdf, ni a través d'aquest vincle ni directament des de la web del Departament. Surt com a defectuós. Ja ho provaré d'aquí uns dies, a veure si ho han solucionat. Gràcies.
    Elisenda Escriche

    ResponderEliminar
  2. Elisenda, jo ho acabo de provar i l'he pogut obrir. És el que tenen les màquines...Si segueixes sense poder obrir-lo, passa pel despatx i te'n fem una còpia.

    ResponderEliminar
  3. Gràcies per facilitar-me una còpia, hores d'ara encara no hi he pogut accedir via web.

    Respecte a la carta, em sembla molt bona idea elaborar un document d'aquesta mena on quedin ben definits els compromisos que assumeixen les dues institucions encarregades de l'educació dels infants: la familia i l'escola. Considero del tot imprescindible que ambdues parts fem un esforç per apropar postures i col·laborar més i millor en una tasca tan complexa (quan no complicada)com és la d'educar els infants. Crec que la familia i l'escola actuem en àrees diferents de l'educació però alhora ens requerim necessàriament l'una de l'altra per a aconseguir que els nostres nens i nenes siguin bones persones, competents, respectuoses, assenyades i sensates. I ja que s'educa molt amb l'exemple,i l'educació en valors és cosa de tots, em sembla molt apropiat començar per aplicar el valor del compromís entre familia i escola.
    Elisenda Escriche

    ResponderEliminar