17 abr 2015

SETMANA CULTURAL





Cornellà de Llobregat, 15 d’abril de 2015

Benvolgudes famílies,
Com cada any, al voltant d’aquestes dates, l’Escola organitza la Setmana Cultural, que enguany celebrarem del 22 al 24 d’abril. Durant aquests dies els alumnes realitzaran diferents activitats i en algunes franges horàries no faran les classes habituals.
-22 d’abril:
Ed. Infantil i Ed. Primària, gaudiran dels diferents tallers organitzats per la Setmana Cultural.
Ed. Infantil, realitzarà jocs, tallers de música, plàstica i contes. També gaudiran d´un esmorzar col.lectiu de pà amb xocolata.
Ed. Primària, realitzarà diferents activitats al llarg de tot el dia i els tallers seran de contes, música i plàstica; i a més a més una gimcana preparada per les mestres d’educació física.
Els alumnes es barregen per cursos, i així, grans i petits, comparteixen tota la jornada.
   -23 d’abril (Sant Jordi):
Primària  gaudirà d’un esmorzar comunitari a primera hora del matí.
A les 11h,  tota l´escola, celebrarem l’entrega de premis dels Jocs Florals d’enguany.
A la tarda, farem les actuacions musicals que serviran de cloenda del dia de St. Jordi, a les que hi esteu tots i totes convidats. Obrirem les portes de l’escola a les 15’10h. Ens trobarem tots a la pista. Preguem sigueu molt puntuals. El concert començarà a les 15’15h. La sortida serà a les 4’30h, hora habitual. Darrera teniu el mapa amb la ubicació dels alumnes al concert.
L’AMPA tindrà una parada preparada per vendre llibres  i ens sorprendrà amb un contecontes.
 -24 d’abril:
Sortida conjunta (Ed. Infantil i Primària) a Can Coll, amb activitats programades per nivells. Gaudirem de la natura fent una passejada pels camins del voltant de l’àrea de lleure. Després de dinar, els més grans intercanviaran jocs amb els més petits.

El tema comú d’escola d’aquest any per la Setmana Cultural, és  “L´Esperit Crític”. Aquest tema és el centre d’interès amb el que tots els cicles han anat treballant en les últimes setmanes i més especialment en les activitats que us expliquem en aquesta circular.

L’equip de mestres

No hay comentarios:

Publicar un comentario